ACTUALITAT. NIT DELS MUSEUS 2020 I VIATGE A LA CONSTEL·LACIÓ MUSEU 2020

ANUL·LACIÓ DE LA NIT DELS MUSEUS 2020

El proper dissabte 14 de novembre estava previst celebrar la Nit dels Museus, però, d’acord amb les mesures publicades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció del brot epidèmic de la COVID-19, els museus han decidit anul·lar la celebració de la Nit dels Museus 2020.

 

 

VIATGE A LA CONSTEL·LACIÓ MUSEU 2020 (14 a 30 novembre 2020)

Tenint en compte l’anul·lació de la Nit dels Museus, les diverses institucions culturals de Tarragona que cada any participen a l’activitat Viatge a la Constel·lació Museu, han optat per mantenir l’activitat conjunta de forma virtual. 

L’activitat es programarà on line del 14 al 30 de novembre de 2020, en coincidència amb la celebració de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial.

Aquesta iniciativa vol mantenir la presència dels museus de Tarragona a les xarxes, en unes dates en què tots els museus de Catalunya estaran fent propostes semblants.

Tot seguint la idea original de la ruta, cada institució proposa una peça que es relaciona amb l’eix temàtic d’aquest any: la diversitat.

L’usuari podrà visualitzar el mapa de la Constel·lació Museu on apareixeran els diferents centres culturals de la ciutat. Clicant a sobre de cada museu es podrà visualitzar un breu vídeo vinculat, on un representant de l’entitat explica l’elecció de la peça triada i la seva relació amb l’eix temàtic d’enguany. Hi haurà també una introducció prèvia per tal de contextualitzar la ruta. Per tal de fer més accessibles els vídeos, contindran subtítols. 

NIT MUSEUS 2020_cartell